LEGALITAT (Avís Legal, Política de Privacitat i Política de Galetes).

 

 

- AVÍS LEGAL

 

INFORMACIÓ GENERAL

 

Amb la finalitat de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

 

Denominació Social: DOMOELEVACIÓN, S.L.

Domicili Social: Polígon Industrial El Segre - C/ Josep Segura i Farrer 707, Nau3 - 25198 Lleida

CIF: B25668591

Telèfon: 973 720 333

E-mail de contacte: info@domoelevacion.com

Nom de domini: domoelevacion.com

 

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

 

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web domoelevación.com, propietat de Domoelevación, S.L., concretament sobre els textos, disseny, obres, marques, logotips, imatges, arxius de text o audi, codis font i qualsevol altre susceptible de protecció, sense l’autorització expressa de Domoelevación, S.L.

 

Queda totalment prohibit qualsevol tipus d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la reproducció, distribució, transformació, modificació i posterior publicació, exhibició total o parcial del mateix, sense l'autorització expressa de Domoelevación, S.L.

 

Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per la llei.

 

Així mateix, la informació a la que l’usuari pot accedir a través de la pàgina web domoelevacion.com pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’una altra índole. És per això que Domoelevación, S.L. no es farà responsable en cap cas i sota cap concepte de les infraccions que l'Usuari pugui cometre en relació amb aquests drets.

 

Domoelevación S.L., es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d'informació que pugui aparèixer al lloc web, sense que existeixi obligació d'avisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient la publicació al lloc web domoelevacion.com.

 

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

 

Domoelevacióm, S.L. s’eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada en el nostre lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè.

 

Domoelevación, S.L. no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin sortir provocats per la falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts. De l’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts. De l’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal i Condicions Particulars. O de la falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris en el lloc web domoelevacion.com.

 

Domoelevación, S.L. no es fa responsable sota cap concepte dels danys que puguin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web domoelevacion.com.

 

 

CONDICIONS PARTICULARS

 

Aquest Avís Legal és d’aplicació per a qualsevol Usuari que accedeixi a la pàgina web titularitat de Domoelevación, S.L. Els usuaris que facilitin les seves dades personals per qualsevol de les funcionalitats d’aquesta pàgina web, hauran d’acceptar la Política de Privacitat.

 

 

 

- POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

A Domoelevación, S.L. ens comprometem a assegurar que la seva informació personal es trobi protegida i no s'utilitzi de forma indeguda.

 

En compliment del que està establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que, mitjançat l’emplenament del formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer automatitzat titularitat de Domoelevación, S.L., amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-lo informat de futures promocions, notícies i novetat relacionades amb el sector.

 

- Responsable del tractament de les seves dades:

 

DOMOELEVACIÓN, S.L.

CIF: B25668591

Domicili Social: Polígon Industrial El Segre - C/ Josep Segura i Farrer 707, Nau3 - 25198 Lleida

Telèfon: 973 720 333

E-mail de contacte: info@domoelevacion.com

 

 

- Amb quina finalitat tractem les seves dades:

 

A Domoelevación, S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de: Gestionar l'enviament de la informació, resposta als seus dubtes o consultes, que ens sol·licita mitjançant el formulari web, correu electrònic o qualsevol mitjà disponible.

 

 

- Quan temps conservem les seves dades personals:

 

Les seves dades seran conservades el mínim temps necessari per la correcta prestació del servei sol·licitat per vostè. Així com les responsabilitats legals que puguin derivar o de qualsevol altre exigència legal. En cas de les ofertes, comunicacions comercials o informació de productes, quan l'interessat s'oposi de forma expressa.

 

 

- Legitimació pel tractament de les seves dades:

 

La base legal pel tractament de les seves dades pot ser:

 

- L'interès legítim per atendre a les consultes i reclamacions que vostè ens plantegi.

- L'execució d'una relació contractual potencial i/o subscrita.

- El consentiment del propi interessat.

- L'habilitació legal.

- En el cas d'enviament de comunicacions per mitjans electrònics atendrem al que hi surt disposat a l'article 21 de la LSSI.

   Si existeix una relació contractual prèvia s'enviaran comunicacions de productes o serveis similar sempre que l'interessat no s'hagi oposat al tractament.

 

   S'enviaran quan aquestes hagin estat sol·licitades o expressament autoritzades.

 

Les dades que sol·licitem son adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitar-les, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o l'impossibilitat de prestar-lo.

 

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demani al formulari excepte els camps que apareixen com obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre la seva sol·licitud.

 

 

- A quins destinataris es comuniquen les seves dades:

 

Domoelevación, S.L. no comunicarà les seves dades personals a cap tercer, excepte que s'informi això expressament.

 

 

- Quins son els seus drets quan ens facilita les seves dades:

 

Els drets de protecció de dades dels que son titulars son:

 

- Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.

- Dret de rectificació o supressió.

- Dret d'oposició.

- Dret de sol·licitar la limitació del seu tractament.

- Dret a la portabilitat de les seves dades.

 

Els titular de les dades personals, podran exercir els seus drets de protecció de dades personals enviant una comunicació per escrit al domicili social de Domoelevación, S.L. o a l'adreça de correu electrònic habilitada per aquest efecte, info@domoelevacion.com, incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document d'identificació vigent.

 

- Puc retirar el consentiment?

 

Vostè té la possibilitat i el dret de retirar el consentiment per qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

 

- On puc reclamar en cas de que consideri que no es tracten les meves dades correctament?

 

Si algun interessat considera que no s'estan tractant les seves dades correctament, per Domoelevación, S.L., pot adreçar la seva reclamació a l'adreça electrònica info@domoelevacion.com.

 

- Seguretat i actualització de les seves dades personals:

 

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que Domoelevación, S.L. ha adoptat totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per evitar la seva alteració, pèrdua i/o tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si ben és cert que la seguretat absoluta no existeix.

 

És importat que, perquè podem mantindre les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que es produeixi una modificació de les mateixes.

 

- Confidencialitat:

 

Domoelevación, S.L. l'informa de que les seves dades seran tractades amb el màxim cel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o excepte que l'interessat ens ho hagués autoritzat expressament.

 

 

 

- POLÍTICA DE GALETES

 

Domoelevacion.com, utilitza Galetes (cookies) amb l’objectiu de prestar un millor servei i proporcionar-li una millor experiència en la seva navegació.

 

 

Podem fer servir dos tipus de Galetes:

 

Galetes nostres:  Son les que s'envien al seu equip des dels nostres equips o dominis des del que prestem el servei.

 

Galetes de tercers: Son les que s'envien al seu equip o domini des d'un equip no gestionat per nosaltres, si no per un altre entitat col·laboradora. Com pot ser les utilitzades per contingut extern com Google Maps, xarxes socials, etc.

 

 

Volem informar-lo de manera clara i precisa sobre les galetes que utilitzem, detallant a continuació que és una galeta, per què serveix i com pot configurar-les o deshabilitar-les si així ho desitja.

 

Al navegar i continuar en la nostra web vostè ens indica que està consentint l’ús de les galetes abans mencionades, i en les condicions contingudes en la present Política de Galetes.

 

- Que és una galeta i perquè serveix?

 

Una Galeta és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari, tablet, smartphone o qualsevol altre dispositiu amb informació sobre la navegació. El conjunt de Galetes de tots els nostres usuaris ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, ajudant-nos a controlar quines pàgines són útils, quines no i quines són susceptibles de millora.

 

Les Galetes són essencials pel funcionament de internet, aportant innumerables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. En cap cas les galetes podrien danyar el seu equip. Per contra, el que estiguin activades ens ajuda a identificar i resoldre els errors. Nosaltres utilitzem Galetes pròpies o de tercers destinades a l’anàlisi i quantificacions del número d’usuaris i així realitzar el mesurament i l’anàlisi estadístic de la utilització que fan a la nostra web.

 

- Com pot configurar o deshabilitar les seves Galetes?

 

Pot permetre, bloquejar o eliminar les Galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’Internet. En cas de que no permeti la instal·lació de Galetes en el seu navegador és possible que no pugui accedir a alguns dels serveis i que la seva experiència en la nostra web pugui resultar menys satisfactòria. Vostè pot trobar fàcilment com fer-ho en l’apartat de Configuració del seu navegador predeterminat (Chrome, Firefox, Explorer, Safari, etc.). Per més informació pot dirigir-se i consultar-ho al suport tècnic del seu navegador.

 

 

 

 

 

 

973 720 333

Polígon Industrial El Segre

C/ Josep Segura i Farrer, Parc 707 Nau 3

25191 Lleida

info@domoelevacion.com

© 2021 Domoelevación, S.L. Tots els drets reservats.

973 720 333

Polígon Industrial El Segre

C/ Josep Segura i Farrer, Parc 707 Nau 3

25191 Lleida

info@domoelevacion.com